Foto's

Sinterklaas intocht 19 november 2017

Zondag 19 november 2017 vond de eerste Sinterklaas intocht plaats die door de dorpsraden Oirlo en Castenray gezamenlijk werd georganiseerd. Het was in één woord een Groot succes!

Bekijk de foto's »

Huldiging Gedecoreerden 29 april 2016

Vrijdag 29 april zijn de gedecoreerden van Koningsdag 2016 en de draagster van de Bronzen Waarderingspenning in het zonnetje gezet door de Muziekvereniging en Dorpsraad. Dorpsraad Oirlo feliciteert de door de gemeenschap gekozen en onderscheiden bijzondere vrijwilligers: Nel van Rijswijck - Martens, Toos Voermans - van Ool, Lien Heldens - Arts en Rini Steeghs. In Oirlo zijn wij rijk aan vrijwilligers, daar zijn wij als dorpsraad trots op! Maar... het gewoon doen, is niet zo gewoon. Zij hebben het gewoon gedaan, geen woorden maar daden! Bedankt en gefeliciteerd namens heel Oirlo! Foto's: Lotte Steeghs

Bekijk de foto's »

Onthulling grenssteen Oelre - Venrai 29 april 2016

Op vrijdag 29 april werd om 19.00 uur op de hoek Tunnelweg/Roffert te Castenray een oude steen onthuld die eertijds de grens markeerde tussen Oirlo en Venray.

Bekijk de foto's »

Jaarvergadering 17 februari 2016

Tijdens de jaarvergadering op 17 februari 2016 werd de verkiezingsuitslag gepresenteerd. Erik Vullings en Paul Buddiger hadden voor de verkiezingen aangegeven hun taken definitief neer te leggen. De nieuwe dorpsraad bestaat een mooie diversiteit aan manen en vrouwen met uiteenlopende interesses. De nieuwe dorpsraad is veelzijdig met leeftijden variërend van 24 tot 68 jaar. Een goede afspiegeling van de Oirlose bevolking.

Bekijk de foto's »